Brf. Thulepark 2

Thulepark 2 stod färdigbyggt mars 2016.

Föreningen består av ett flerfamiljshus med totalt 25 lägenheter.

Området Thulepark

Från parakeringsplats till att bli 3 flerfamijlshus som byggdes i två etapper. Thulepark, Astrid Lindgrensväg 2-6, är beläget i de nya delarna av Lund i korsningen Thulehemsvägen och Hjalmar Gullbergsväg. Det är nära till både skola och  matbutiker, med bra kommunikationsmöjligheter.

Lägenheterna i Brf. Thulepark 2, Astrid Lindgrens väg 6, är generöst tilltagna med stora balkonger/uteplatser. Här finns ett antal väldigt stora lägenheter med extra ytor som ger ett rymligt boende.

Det som är lite extra i Brf. Thulepark 2 är att två av lägenheterna består av additionslägenheter som ger möjlighet till ett väldigt flexibelt boende. En lägenhet i lägenheten som har egen ingång och ger möjlighet till uthyrning eller generationsboende.

Stor omsorg har lagts på både ute- och innemiljö. Från de översta våningarna har man en fantastisk utsikt över Skåneslätten.

Vald 2019-05-09

Styrelsen sammanträder cirka en gång i månaden och i regel under första veckan i månaden.

Styrelseledamöterna är, utöver det ordinarie styrelsearbetet, involverade och engagerade

i olika projekt som bedrivs i föreningen.

Styrelsen arbetar målmedvetet långsiktigt och planerar för att föreningen inte ska överraskas av några oförutsedda händelser vad gäller bl a underhåll av fastigheten. En aktiv förvaltning är utomordentligt viktig för att bibehålla vår fina förening.

Stefan Sjölin

Kassör, webbansvarig